نمک سختی گیر آب با ارسال رایگان به سراسر تهران، کیسه ۲۵ کیلویی، فروش سنگ نمک سختی گیر با خلوص ۹۹٫۵ درصد با هزینه حمل کاملا رایگان و تحویل در محل.
نمک سختی گیر آب چیست و چه کاربرد هایی دارد؟
یکی از سنگ های معدنی که امروزه دارای کاربرد های بسیار زیادی در صنایع مختلف می باشد، سنگ نمک است این سنگ، یکی از پر کاربردترین سنگ های معدنی می باشد که منابع عظیم آن تنها در انحصار چند کشور محدود در سطح جهان می باشد و بقیه کشورها یا از منابع این سنگ بی بهره اند، یا اینکه به مقدار بسیار ناچیزی از این نوع سنگ را در اختیار دارند.
معادن بزرگ سنگ نمک را در قاره آسیا باید در کشورهایی چون ایران و پاکستان جستجو کرد البته کشور پاکستان به لحاظ دارا بودن سنگ نمک سفید حاوی کلراید سدیم محددیت زیادی دارد و برای سنگ نمک های رنگی نیز با توجه به حجم اضافه شده از سوی منابع اندک نمک تبخری به زور به ۴۰۰ هزار تن در سال می رسد که صادرات بسیار ناچیزی محسوب می شود ولی با این وجود از مقدار صادرات کشورمان ایران بیشتر است.
سنگ های نمک کاربردهای بسیار زیادی در صنایع و کارخانجات مختلف دارند که از جمله آن ها می توان به کاربرد آن ها در تولید مواد شیمیایی و صنعتی و استفاده از آن ها برای تولید محصولات دکوری از قبیل چراغ خواب سنگ نمک و آباژور سنگ نمک اشاره کرد!
به طور کلی تجارت سنگ نمک در هر کشور با کشور همسایه یا سایر کشورها متفاوت است و در خصوص مسئله سنگ نمک سختی گیر که مبحث مورد صحبت کنونی است علی الخصوص در کشورهای با زمینه خشکی و کم آبی نمود بیشتری دارد و تصفیه آب در اولویت بسیار بالاتری قرار می گیرد.
سختی گیری آب یکی از مهم ترین فرآیندها در تولید محصولات شیمیایی در کارخانجات می باشد آبی که دارای سختی به نسبت بالایی باشد نمی تواند برای استفاده در این صنایع مفید بوده و کاربرد چندانی نخواهد داشت.
با استفاده از نمک سختی گیر آب، می توان سختی آب را پایین آورده و آن را برای استفاده در تولید محصولات شیمیایی آماده نمود امری که برای ورودی آب به مجتمع مسکونی یا صنعتی حکم کیمیا را دارد و بسیرا حائز اهمیت است.
تعریف آب سخت
به طور کلی هر نوع آبی که وجود دارد دارای یک سختی می باشد که هرچه میزان این سختی بالاتر باشد کار با آن نیز سخت تر و استفاده از آن مشکل تر خواهد شد به عنوان مثال آبی که دارای میزان سختی بالا باشد، برای استفاده در شستن دست ها اصلا مناسب نمی باشد زیرا به هیچ عنوان کف نمی کند و شستشوی دست ها به خوبی انجام نخواهد گرفت.
در صنایع و کارخانجات تولید محصولات و مواد شیمیایی نیز سختی آب نباید از یک حدی بیشتر باشد زیرا در فرآیند تولید محصول مشکل به وجود آورده و در بعضی موارد نیز ممکن است سختی بالای آب به دستگاه ها آسیب بزند و باعث رسوب زیاد دستگاه ها و کاهش کارآیی آن ها شود. در واقع به آبی آب سخت می گویند که مقدار املاح معدنی در آن به نسبت بالا بوده و کاربرد آن در صنایع زیاد نمی باشد.
این سختی که ناشی از میزان بالای یون ها و کاتیون هایی مثل کلسیم و منیزیم و در مواردی ترکیبات بی کربنات می باشد، هم می تواند از نوع سختی موقت باشد و هم سختی دائم.
در سختی موقت، می توان با استفاده از روش هایی سختی آب را کاهش داده و آن را برای استفاده در صنایع آماده ساخت. در حالیکه در سختی دائم این عمل امکان پذیر نخواهد بود.
کاربرد دستگاه سختی گیر چیست؟
همان طور که گفته شد آبی که دارای سختی موقت است را می توان به وسیله دستگاه های سختی گیر سختی آن ها را کاهش داد در این دستگاه معمولا و در بیشتر مواقع از دو روش برای کاهش سختی آب و مناسب کردن آن برای استفاده در صنایع استفاده می کنند.
این دو روش شامل اضافه کردن مواد شیمیایی و همچنین استفاده از رزین های تبادل یون می باشد. به وسیله این دو روش و استفاده و به کارگیری این فرآیند ها می توان سختی آب را کاهش داده و از آن استفاده نمود.
یکی از موادی که در این دستگاه های سختی گیر مورد استفاده قرار می گیرد، نمک سختی گیر آب می باشد. لذا یکی از مهم ترین کاربردهای نمک سختی گیر آب، کاربرد آن در کاهش سختی آب می باشد.
روش صحیح احیا سختی گیر رزینی
در قسمت های قبل درباره نمک سختی گیر و دستگاه سختی گیر صحبت کردیم. در این قسمت درباره روش صحیح احیای سختی گیر های رزینی صحبت خواهیم کرد. این روش را در ۵ گام برای شما توضیح می دهیم:
- گام اول: در گام اول باید دستگاه سختی گیر را از مدار خود خارج نموده و سپس شیری که برای تخلیه مواد شیمیایی محلول و نامحلول و انواع کاتیون ها در این دستگاه قرار داده شده است را باز نمود و آن قدر صبر کرد تا آبی که از آن بیرون می آید کاملا روشن شود. در این قسمت باید اهرمی که در کنار این دستگاه قرار دارد را در حالت Wash قرار داد تا شستشو انجام شود.
- گام دوم: در این مرحله باید شیری که در قسمت ابتدایی مخزن نمک سختی گیر آب قرار دارد را باز کرده و اهرم را در حالت احیا قرار داد.
- گام سوم: در این مرحله روند تخلیه محلول ها از شیر تخلیه را آن قدر ادامه می دهیم تا آب کاملا شیرین شود.
- گام چهارم: در این مرحله بایستی منبع نمک سختی گیر آب را کاملا از آب پر می کنیم و سپس شیر تخلیه را بطور کامل می بندیم. سپس شیر مخزن نمک سختی گیر آب را باز کرده و اهرم را در حالت Run قرار می دهیم.
- گام پنجم: در این قسمت بایستی شیر مخزن نمک سختی گیر آب را بسته و شیر خروجی که برای سختی گیری آب تعبیه شده است را باز کنیم. در این صورت آبی که عاری از هر نوع سختی است می توان برای مصارف گوناگون استفاده گردد.
مرکز فروش نمک سختی گیر آب
نمک سختی گیر آب با توجه به کاربرد هایی که دارد و در پاراگراف های قبلی در مورد آن ها صحبت کردیم، امروزه در مراکز بسیاری در سطح کشور تولید شده و برای مصرف به مناطق مختلف کشور و صنایعی که به این نوع ماده نیاز دارند ارسال می شود.
مجموعه سنگ نمک هالیتو نمک سختی گیر آب را با حداقل ارسال ۲ تن در سراسر تهران به صورت رایگان تحویل می دهد.
منبع: بازار سنگ نمک ایران
پاسخ دهید
میخواهید به بحث بپیوندید؟مشارکت رایگان.